header_omgeronimo

 

Geronimo hette en stor apacheledare som levde på 1800-talet. Han var en kämpe och den siste apache som kapitulerade mot de vita. För apacher var det viktigt att saker blev gjorda. De hade en väldigt praktisk och resultatinriktad inställning. Integritet, mod, ärlighet och generositet är andra honnörsord för apacher. Detta är något som jag vill att min reklam & animationsbyrå ska stå för. Därför var valet av namnet Geronimo lätt; en legend och en kämpe som vägrade att ge upp.

Det här är ingen vanlig företagspresentation..

..när allt kommer omkring är inte Geronimo Reklam & Animation något vanligt företag. Närmast kan man beskriva det som en sällsynt kombination av reklam och animationsateljé. Geronimo Reklam & Animation tillhandahåller reklamproduktion med helhetsansvar.

Våra kunders behov styr vilka slutprodukter vi alstrar. Kunder uppsöks på plats i deras verksamhet och lösningar hittar vi tillsammans på plats. Geronimo Reklam & Animation gör allt från skiss till reklamprodukt med budskap lika slagkraftig som legenden om Geronimo själv.